QUÈ PASSA AMB ELS BOLQUERS DE TELA QUAN EL NADÓ ESTÀ MALALT?

Quan el nostre nadó està malalt hem de saber quina és la causa i podrem preguntar al o la pediatra sobre si hem de desinfectar o no els bolquers.

Sabem que encara molts metges no estan familiaritzats amb l’ús de bolquers de tela, així que us donarem alguns detalls a tenir en compte, ja que la majoria de malalties de tipus viral no necessiten cap tractament concret més que seguir amb la rutina diaria de rentat.

Malalties com l’impetigen, la càndida a la zona del bolquer, els paràsits intestinals… sí necessiten tractament, necessiten que els desinfectem i no hi ha una altra forma d’aconseguir que quedin perfectes si no és amb LLEIXIU. Sí, són malalties molt contagioses i si no es fa una bona desinfecció, seran recurrents.

Us deixem l’enllaç a la pàgina de Fluff Love on trobareu en  detall com desinfectar els bolquers.

Important!!! una sopa de bolquers o decapat no desinfecta els bolquers, només els posa a punt després d’una rutina de rentat incorrecta. En cas de malaltia hem de desinfectar, però no és necessari en totes les malalties, normalment la febre, la diarrea… no necessiten cap actuació concreta.

Si tens dubtes, pregunta’ns i t’ajudem.

¡Mi bebé está enfermo/a! ¿Tengo que desinfectar mis pañales?
Per a la correcta visualització, ha d'acceptar les cookies.