LA BASE DE LA NOSTRA INFORMACIÓ (FLUFF LOVE & CD SCIENCE)

Us heu preguntat mai per què insistim tant en que la rutina de rentat és el més important i per què la nostra rutina de rentat és la correcta i funciona?

Doncs bé, a part de la nostra pròpia experiència fent servir bolquers de tela durant uns 3 anys amb les nostres filles i l’experiència de totes les famílies que han passat per DeTela durant aquests 6 anys, la base de la nostra informació surt de Fluff Love, una pàgina web i grup de Facebook, que no només et diu quin detergent és el més recomanat per a rentar els bolquers de tela, sinó que explica com rentar-los, per què fer servir detergent i no sabó, què diferencia un de l’altre, quan fer un decapat i com fer-lo, com funciona la teva rentadora si no tens les instruccions, com rentar en cas d’aigua dura o tova… És l’enciclopèdia del rentat de bolquers de tela. I us preguntareu, d’on surten aquestes de Fluff Love?.

Fluff Love & CD Science neix a estats units al 2014, actualment compta amb una comunitat de més de 120000 pares i mares que canvien bolquers de tela. El seu equip d’administració ofereix una gran experiència amb famílies que han aconseguit canviar bolquers de tela als seus nadons durant molts anys. Les administradores de Fluff Love treballen àrduament per tal de brindar informació útil i segura als seus membres, per a que sàpiguen per què fan les recomanacions que fan i puguin confiar en el seu mètode personal per a netejar els seus bolquers de tela. La seva prioritat és, i sempre serà, mantenir segurs els nadons amb els seus bolquers de tela nets. El seu objectiu és basar totes les seves recomanacions en evidència científica empíricament validada.

També trobareu Fluff love Español, que dona suport a totes les famílies de parla hispana.

Res més a dir.

https://fluffloveuniversity.com/the-fluff-love-community/about-us/