ÉS ACONSELLABLE COMPRAR UN PACK DE BOLQUERS DE TELA PER A COMENÇAR?

Si ens coneixeu o heu fet una volta per la nostra botiga física o online, haureu vist que a DeTela no tenim packs de bolquers. Els packs els fa cada família de manera individual, assessorada segons els seus gustos i necessitats.

Estareu pensant: “Però… els packs surten molt més econòmics i si ja és un estalvi fer servir bolquers de tela, amb un pack encara més”. Sí i no. Per experiència, si encara no has començat a fer servir bolquers de tela, no compris un pack de la mateixa marca i sistema; el que en un inici pot semblar un estalvi, al final et pot sortir molt car. Un pack de bolquers de tela, de la mateixa marca i model, és molt possible que no s’acabi d’ajustar a les vostres necessitats i gustos: hi ha amb velcro o amb snap, per talles o unitalla, tot en un, de butxaca, tot en dos, que s’eixuguen molt ràpid o que triguen més… I què és millor? Doncs dependrà dels vostres gustos, necessitats i logística familiar.

El que sol passar és que la família, un cop s’endinsa en el món del bolquer de tela, descobreix que hi ha un munt de possibilitats i vol provar altres models i sistemes, i deixen de fer servir el pack que van comprar a l’inici, o bé es desanima i, el que és encara pitjor, deixen de fer servir bolquers de tela.

Des de DeTela el que recomanem és que, si no ho teniu del tot clar, us feu el vostre propi pack de bolquers de diferents marques, models i sistemes, seguint els vostres gustos i deixant-vos assessorar sobre quins bolquers són els millors per a vosaltres segons la vostra logística, condicions per eixugar la roba… Un cop hagueu provat vàries opcions, i si ja teniu un bolquer preferit, podeu comprar un pack estalvi.

Normalment, les famílies que fem servir bolquers de tela, tenim sistemes i models variats, per a la nit, per a les sortides, per si deixem el nadó amb un familiar…

De vegades ens trobem amb la frase: “Tenim uns amics que fan servir bolquers de tela i ens han recomanat una marca que els funciona súper bé”.

Per a gustos, els colors! Cada nadó té la seva anatomía i cada família les seves circumstàncies.

Penseu que un bolquer de tela és com una peça de vestir, com un pantaló: no és el mateix tenir-ne un que no t’agradi molt i posar-te’l de tant en tant, que si son molts els que no t’agraden perquè has comprat un pack estalvi del mateix model. Amb els bolquers de tela passa igual.

Pot ser que els vostres amics tinguin molt bones condicions per a eixugar la roba i els encanta una marca i sistema que triga moltíssim en eixugar. Per a ells no serà un problema, però igual per a vosaltres sí, perquè viviu a una zona més humida o no teniu tant de sol. Amb els sistemes de tanca passa el mateix, hi ha famílies a les que els és indiferent, però n’hi ha unes altres que prefereixen el velcro, altres que prefereixen els snaps…

Així que la nostra recomanació és que us assessoreu, i si tot i així no veieu clar anar al 100% per la tela, proveu diferents models i sistemes i, un cop trobeu el vostre preferit, valoreu si comprar el pack us val la pena.