EL NOSTRE NADÓ ESTÀ A PUNT DE NÉIXER…

El nostre nadó està a punt de néixer i volem preparar ja els bolquers de tela, què necessitem?

Des de DeTela recomanem que us feu un pack de 20 bolquers, per tal de tenir una bona rotació de rentadores i no fer servir bolquers d’un sol ús, si els podeu evitar, millor.

El pack el feu vosaltres, ja que ningú coneix millor les vostres preferències. Ara bé, com sabem que el món dels bolquers de tela és molt ampli, nosaltres us orientem.

Recomanacions:

Valoreu molt bé com s’eixuga la roba a casa abans de triar model; els Tot en un poden trigar una mica en eixugar-se.

Feu un pack variat, no us quedeu només amb una marca; no cal tenir un bolquer de cada, però sí és interessant provar marques diferents per a poder valorar amb criteri i coneixement.

Comenceu amb la talla acabat de néixer, ajustarà millor i us resultarà més fàcil col·locar el bolquer; si voleu incorporar algun unitalla, deixeu-vos assessorar sobre quines marques són les que fan un model unitalla ben ajustat.

No us deixeu portar per les recomanacions d’amics i familiars, el que a una família li pot funcionar perfectament, per a una altre pot ser un desastre.

Confieu en el vostre criteri, segur que no us equivoqueu.

Els dubtes són normals i no esteu sols, des de DeTela us acompanyem i acompanyarem fins que el vostre nadó deixi el bolquer, perquè sabem que els bolquers de tela funcionen, més de 7 anys d’experiència ens donen la raó.