pañales de tela bebe

Bolquers de roba: l’alternativa sostenible i reutilitzable als bolquers descartables. A la nostra botiga trobareu una gran varietat de productes que s’ajustaran a les vostres necessitats. No dubteu en consultar-nos! Estarem encantades d’ajudar-vos. A més a més, els bolquers de tela estan fabricats amb teixits naturals i transpirables, com ara cotó, bambú o cànem.

D’altra banda, la despesa econòmica és inferior. Es calcula que la despesa anual en bolquers d’un sol ús per nadó oscil·la entre els 1500€ i els 2500€, depenent de la marca escollida. En canvi, amb els bolquers de roba s’estima que el cost total oscil·la entre 400€ i 500€, depenent de la marca i el model. Cal destacar que és una despesa que s’amortitza ràpidament, ja que s’inclouen tots els bolquers des del naixement fins que el nadó deixa el bolquer. A més, s’ha de tenir en compte que aquests bolquers els podran fer servir fins a tres nadons, de manera que l’estalvi encara és notable.

Pel que fa als bolquers d’un sol ús, generen per nadó uns 2700kg aproximadament de residus no biodegradables (sense considerar què es genera en la seva fabricació). Segons el Ministeri d’Economia, a Espanya es fan servir una mitjana de 124 bolquers mensuals per nadó. Així doncs, un sol bolquer triga de 200 a 500 anys a descompondre’s. No és d’estranyar que els bolquers d’un sol ús siguin un dels productes més trobats als abocadors.