Bolquers de roba: l’alternativa sustentable i reutilitzable als bolquers descartables. A la nostra botiga trobareu una gran varietat de productes que s’ajustaran a les vostres necessitats. Consulta’ns! Estarem encantades d’ajudar-te. Els bolquers de tela estan fabricats amb teixits naturals i transpirables, com ara cotó, bambú o cànem.

La despesa econòmica és inferior. Es calcula que la despesa anual en bolquers d’un sol ús per nadó oscil·la entre els 1000€ i els 1500€, depenent de la marca escollida.
Amb els bolquers de roba s’estima que el cost total oscil·la entre 400€ i 500€ depenent de la marca i el model, però és una despesa que s’amortitza ràpidament, ja que s’hi inclouen tots els bolquers des del naixement fins que el nadó deixa el bolquer.
S’ha de tenir en compte que aquests bolquers els podran fer servir fins a tres nadons, de manera que l’estalvi encara és notable.

Els bolquers d’un sol ús generen per nadó uns 2700kg aproximadament de residus no biodegradables (sense considerar què es genera en la seva fabricació). Segons el Ministeri d’Economia, a Espanya es fan servir una mitjana de 124 bolquers mensuals per nadó. Un sol bolquer triga de 200 a 500 anys a descompondre’s.
Els bolquers d’un sol ús són un dels productes més trobats als abocadors.