TERÀPIA CRANEOSACRAL: UNA TERÀPIA PER A TOTA LA FAMÍLIA

La Teràpia Biodinàmica Craneosacral és una teràpia manual, hol.lística, no-invasiva on s’utilitza la pròpia intel.ligència del cos per curar-se, regular-se i equilibrar-se.
En la Terapia Biodinàmica Craneosacral es treballa des de la salut. I la salut està en el moviment, en el moviment constant de tots els teixits i fluids del cos, en el moviment del nostre sistema nerviós que pot regular-se d’acord amb les necessitats del present, en el moviment de les nostres emocions i el moviment dels nostres pensaments.
Ens ajuda a orientar-nos tant internament com cap a l’exterior i ens permet viure més plenament el que estem vivint. És recomanable a qui vol relaxar-se,a qui es troba bé, a qui vol retrobar-se, a qui ha perdut el sentit de les coses, a qui té dificultats, a qui pateix símptomes relacionats amb l’estrés, operacions, accidents, traumes:ansietat, dolor, cansament, insomni, por, angoixa, estat d’alerta, falta de concentració…
A qui necessita recuperar l’equilibri físic i/o emocional.
És recomanable per a totes les edats, desde nadons fins a gent gran.
L’acompanyament en l’embaràs, el part i la criança és molt important tant per al nadó, com per a la mare i el pare i també per la resta de la familia. Les coses no sempre van com la naturalesa o nosaltres ho haviem planejat i pot ser un temps de confusió, estrés i dificultats. Retornar a l’harmonia i a la salut és molt important per a poder crear un vincle sa i prevenir dificultats de salut i comportament més endavant.

Durant la sessió, les persones Terapeutes Cranisacrals Biodinàmiques fem un contacte suau amb les nostres mans amb el cos del pacient i des d’un espai intern de Quietud, escoltem  l’organisme, sense manipular, sense jutjar ni envaïr, deixant que sigui el propi cos qui pugui reestablir la Salut des del seu interior.

A CÀRREC DE: ÀLEX BARRABÉS RICART

Terapeuta de massatges orientals (ayurveda, lomi lomi, california), educador de massatge infantil i terapeuta craneosacral.

DATES I HORARIS:

Divendres  3 de maig de 18:00h a 19:30h

PREU:

Gratuït

INSCRIPCIÓ:

Inscripció prèvia a deTela ( 93 222 73 05 o info@detela.cat )