Nosaltres

DeTela és un projecte que ha nascut fa poquet. És la materialització d’una idea, una il.lusió, una aposta: les ganes de donar a conèixer els bolquers de tela i promoure’n el seu ús. DeTela és un projecte gestat des de l’experiència personal com a mare/pare, després del naixement del nostre fill Marc, amb la voluntat de crear un espai on trobar una mirada de complicitat i aprenentatge per una criança més natural, amorosa i respectuosa.

DeTela és un botiga especialitzada en bolquers de tela i accessoris pel seu ús, on us assessorem i acompanyem, en tot alló que vulgueu saber sobre com funcionen i on us ajudem a resoldre dubtes. Però al mateix temps també és una botiga on trobar portabebés ergonòmics i fulards de porteo, accessoris de lactància ( discs de tela, coixins, … ), cosmètica ecològica per nadons, mares i tota la família, marques artesanes i articles d’ecomenstruació, entre altres coses.

DeTela també és un espai on intercanviar vivències, coneixements, apendre, compartir i crèixer, per això tenim una sala on fer xerrades, trobades, tallers entorn a la maternitat/paternitat, l’embaràs i el part, la criança i l’educació, on participar i coincidir amb altres famílies.


Us esperem a la botiga!!!

3 thoughts on “Nosaltres

 1. Alexandra says:

  Hola quería preguntar si tienen algo para la piscina ! Algo así como traje de baño con pañal incorporado. Gracias !

  • deTELA says:

   Hola Alexandra,

   Pues sí, tenemos unos bañadores-pañal (no hace falta poner pañal debajo) que funcionan muy bien. También tenemos camisetas protección UV, gorros reversibles e impermeables y unas cremas de protección solar especiales para niños. Ahí tienes todo el kit completo de playa!!!!!

   Un saludo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *