DANSA DEL VENTRE

Aquesta dansa mil·lenària ja es coneixia durant l’època faraònica i era ballada als rituals en honor a la Terra, a la fertilitat, abans que les religions patriarcals s’instauressin al segle V.

Típica dels països àrabs, s’ha difós per tot el món. Milions de dones la descobreixen com una forma de relacionar-se amb el seu cos, trobar-se amb si mateixes i compartir amb altres el ritual del ball.

Actualment s’està valorant l’ajuda que suposen els seus moviments per al procés d’embaràs i part.

Adaptada a les característiques especials de la dona embarassada, en les sessions, la dona-mare reconeix el seu nou cos que va canviant, adaptant els seus moviments a aquests canvis; aprèn i troba ondulacions corporals que li tornen el plaer i estableix un vincle afectiu amb el nadó. A través dels sensuals moviments, l’embarassada se sent maca i femenina, potenciant el sentiment de seguretat i autoestima.

En alguns països (Alemanya o Canadà) s’utilitza la dansa oriental als programes de preparació al part, ja que ajuda a que la dona recuperi el protagonisme durant els naixements. La presa de consciència li dóna confiança en un cos que està naturalment preparat per portar al món les seves criatures.

A les classes poden assistir tant dones embarassades com les que no ho estan. Sereu totes benvingudes!!

A CÀRREC DE: PAULA GNAD

Ballarina de dansa oriental i preofessora de ioga.

HORARIS:

Dimarts de 10:30h a 11:45h Embaràs

Dimarts de 19:00h a 20:15h Post part

PREUS:

50€/mes

15€/ sessió individual ( quan només es vol assistir a classes puntuals )

INSCRIPCIÓ:

Inscripció prèvia a deTela ( 93 222 73 05 o info@detela.cat )

 

 

2 thoughts on “DANSA DEL VENTRE

  1. deTELA says:

    Hola Aina,

    Aquest grup comença el 10 d´octubre però el divendres 6 d´octubre hi haurà una classe de demostració gratuïta. Si et ve de gust assistir, escriu-nos un mail o bé truca´ns per reservar la teva plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *