Activitats d’Octubre

OCT2014 OP2 red

Arriba l’Octubre i les noves propostes d’activitats variades, interessants i tentadores!!!

Continuem amb les activitats setmanals, que ja tenen moltes mares apuntades, com Mamifit i Ioga per mares i nadons i per embarassades. També amb l’espai de trobada quinzenal dels dimecres al matí, per trobar-se i compartir amb altres famílies, és el nostre espai de pares i mares, que a partir d’ara comptarà amb l’assessorament de la Maria Mantzakou.

Però aquest mes hem volgut ampliar les propostes i comencem els tallers de la Vera: l’expressió de l’embaràs, una delícia per regalar-se durant l’embaràs. A més en dues franjes horàries diferents perquè puguis triar quina et va millor!

expressió embaràs 1

També tenim el taller de reflexologia infantil, aquest mes dedicat al sistema respiratori, per tindre eines i conèixer millor com reaccionar davant les molèsties típiques del fred: bronquitis, faringitis, asma, etc.

reflexorespiratori

Aquest octubre comencem el taller de 7 sessions dissabtes tarda de criança i comunicació: “Com hem de parlar al fills perquè escoltin?”, una manera dinàmica i molt útil d’apendre com gestionar rabietes, posar límits amb amor i respecte i adquirir eines gestionar rabietes i acompanyar els fills des de l’amor i la autoestima. No us el perdeu!!!

El dissabte 18 tindrem un matí entretingut i diferent amb el Ioga en família, per famílies amb ganes de gaudir d’una molt bona estona junts.

ioga família

El dimecres 15 xerrarem i ens informarem de tot alló que cal saber sobre el sòl pèlvic i la recuperació després del part, de la mà de la Lola Carrión, ginecòloga especialitzada en ginecologia i obstetrícia.

SOL PELVIC2

I finalment els nostres tallers gratuïts de bolquers de tela!!!!

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *