Activitats de setembre

SET2014 OP4 VERSIÓN 2

Aquest setembre estrenem la Sala amb moltes ganes i il.lusió. Volem que sigui un espai on us hi sentiu a gust, on poder compartir experiències i il.lusions,on fer-hi activitats i tallers per cuidar-se, crèixer i gaudir.

Hem preparat vàries propostes i encara vindran moltes més. De moment amb Mamifit teniu la oportunitat de fer exercici, activar el cos d’una manera sana i adequada per mares que volen senti-se millor, recuperar el sól pèlvic i començar a tonificar la musculatura.

També hi ha la opció de fer Ioga, un regal per connectar a través de la respiració i els sentits amb el cos, moure’s i dedicar-se un espai. Tant per embarassades, per ajudar a preparar el cos pel part, com per compartir junts mares i nadons.

I sobretot els nostres tallers de bolquers de tela, on podreu apendre i conèixer els seus principis bàsics: com són, com funcionen i el seu ús pràctic, per poder decidir i escollir amb unes bones nocions i criteri, la millor opció per la vostra família.

Us hi esperem!!!

 

2 comentarios en “Activitats de setembre

  • gemma dijo:

   Hola Asun!
   Tenim vàries marques de bolquers de tela: Adznadons, Babyidea, Blueberry, Grovia, Imse Vimse, Little Lamb, Maripuri Tijeritas, Milovia, Pop-in, TotsBots i Tucuxí. Si vols indagar una mica més pots mirar l’apartat de marques que hi ha en el menú principal de la pàgina.
   Qualsevol dubte estarem encantats d’ajudar-te. Gràcies!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *