Activitats de Novembre

Ja tenim aquí el novembre i les noves propostes de DeTela!

NOV2014 red

Un mes més, continuem amb éxit amb les activitats setmanals, que ens encanten, doncs així tenim l’oportunitat de veure’us cada setmana i anar veient com creixen els petits.

Per aquells que ho desconegueu, el massatge és un tècnica corporal molt antiga que aporta molts beneficis al nadons, doncs els estimula i potencia el vincle afectiu. La Berta farà un taller de massatge infantil imprescindible!!

massatge red

Si en voleu saber més, abans de decidir-vos, o simplement us pica la curiositat el tema del vincle afectiu, teniu la oportunitat de vindre a la xerrada del dia 14. Parlarem de la criança del “apego” i altres aspectes relacionats, que sempre generen molta diversitat d’opinions.

vincle red

Coneixeu l’argila, com a remei? Encara no!?! Doncs no us perdeu el taller on la Maria us en explicarà tots els secrets i la gran quantitat de beneficis que aporta per la salut. Segur que després d’haver-hi participat, l’argila es convertirà en una gran aliada per curar i cuidar de la salut familiar.

argila red

Aquest mes també us proposem un nou taller monogràfic de reflexologia podal infantil, centrat en el sistema digestiu. Un molt bona manera de conèixer més a fons com funciona, com ajudar als nostres petits en tot allò relacionat amb la digestió i a la vegada apendre pautes per una alimentació saludable!

reflexodigestiu red

I per tancar el mes, obrim un nou espai amb voluntat de ser punt de trobada mensual per embarassades. Una proposta per trobar-nos i compartir aquest moment! Realment imprescindible per expressar i viure aquest moment tant especial!

trobades embaràs red

Totes les activitats les hem pensat amb carinyo perquè us agradin i en gaudim, esperem que a vosaltres us en agafin ganes i us hi apunteu!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *