MAMIFIT

.MAMIFIT:

Logo completo

Es tracta d’un espai on fer exercici i cuidar-vos, amb el vostre fill/a. Són classes d’una hora de duració, dirigides per entrenadores personals, especialistes en el cos de la dona  abans ( durant l’embaràs ) i després del part, a la vegada que instructores del Mètode Hipopressiu, amb qui podràs compartir dubtes i complicitats. Les classes són grups reduïts, per assegurar un tracte personalitzat i centrat en les necessitats de cadascuna de les mares assistents ( grups mínim 4 persones i màxim 10 persones ).

Es combinen exercicis que t’ajudaràn a la recuperació del cos que tenies abans de l’embaràs, tant si acabes de donar a llum, com si ja fa mesos que ho has fet. Durant la sessió tonificaràs musculatura com ara braços, ventre, natges i cames, al mateix temps que et servirà per donar forma a la faixa abdominal i recuperar el sòl pelvià ( una de les zones que més pateix amb les transformacions corporal pròpies de l’embaràs ), a través de les hipopressives. I sobretot tindràs la oportunitat de compartir aquest moment de posar-te en forma, amb el teu nadó, ja que també pot assistir a les classes i participar en alguns dels exercicis. Ja veuràs com els dos ho gaudiu!

mamifit1mamifit2

-Beneficis de les classes de Mamifit:

Recuperació del cos que tenies abans o millor.

Tonificació muscular.

Correcció de la postura i reducció del dolor d’esquena.

Millora de la circulació sanguínia i prevenció de rampes.

Combat el cansament i recarregues energia.

Ajuda a la prevenció de la depressió postpart.

Enforteix el vincle amb el teu nadó, participareu els dos en diversoso exercicis i no hauràs de deixar-lo a casa mentre et poses en forma.

Comparteixes un espai amb altres mares, amb la l’oportunitat de fer noves amistats.

( Recomanem a les mares haver fet la visita ginecològica pertinent o tindre el vistiplau mèdic abans de començar )

-HORARIS:

MAMIFIT MARES I NADONS

Dimarts matí 11.45h-12.45h

Dimarts tarda 18h-19h

Divendres matí 10.30h-11.30h

MAMIFIT EMBARASSADES

Dimarts tarda 18h-19h ( mitxe mares i nadons / embarassades )

-PREUS:

10€/sessió ( pagament mensual primer dia de classe a la botiga )

En funció del mes i del nombre de classes el preu varia, doncs els festius no es paguen.

15€/ sessió individual ( quan només es vol assistir a classes soltes )

Primera classes de prova. Si el primer dia que la proves t’agrada i decideixes continuar, pagues la classe dintre el preu proporcional del mes. Si per contra no és el que buscaves, no cal que paguis la classe.

-INSCRIPCIÓ:

Cal inscripció prèvia, a través de deTELA ( 93.222 7305 o info@detela.cat ) o amb l’entranadora Naiara ( 650 176 761, també WhatsApp o naiara@mamifit.es )

www.detela.cat

www.mamifit.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>